AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 19.2.2019

Lehkosuo antoi tuimaa palautetta: "Viimeinen kymmenen minuuttia oli katastrofi"

Lehkosuo antoi tuimaa palautetta: "Viimeinen kymmenen minuuttia oli katastrofi"

"Bana" sanoi suorat sanat pelaajilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka käänsi tiistaisen Suomen Cupin Veikkausliigan karsintaottelun HJK:ta vastaan edukseen viimeisten minuuttien aikana.

HJK:n pukukopissa ei oltu tyytyväisiä ottelun jälkeen loppuhetkiin. Honka onnistui kääntämään Klubin 2-0-johdon 3-2-voitoksi viimeisen viidentoista minuutin aikana.

– Ottelun 70 ensimmäistä minuuttia pelasimme kohtuu hyvin. Peli oli hyvin hallussa ja meillä oli jopa mahdollisuus lisätä johto kolmeen maaliin, kertoo päävalmentaja Mika Lehkosuo.

– Mutta viimeinen kymmenen minuuttia oli katastrofi. Honka sai puoli vahingossa kavennuksen ja siitä virtaa loppukiriin. Pelin lopusta tuli meille vaikea, ja Honga onnistui kääntää ottelu voitokseen.

Klubin pukukopissa ei Lehkosuon mukaan kuultu korulauseita taiston tauottua.

– Ei tarvitse sitä kaikelle maailmalle toistaa, mutta pelaajat saivat kuulla kunniansa siitä, mitä pelin lopussa tapahtui. Pitää pystyä pelaamaan 95 minuuttia, 70 minuuttia ei riitä alkuunkaan. On tärkeää, että kaikki pelaajat ymmärtävät sen viestin, mikä sanoissani oli.

– Nyt on kolme päivää aikaa ennen Lahti-ottelua. Pelaajilla on nyt mahdollisuus näyttää, että ymmärsivät sanomani, päättää Lehkosuo.

Lisää uutisia