AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.06 // 15.2.2019

​RoPS:n hyökkääjälupauksen kausi ohi – loukkaantumiset koettelevat raskaalla kädellä

​RoPS:n hyökkääjälupauksen kausi ohi – loukkaantumiset koettelevat raskaalla kädellä

Veka Pyynyn kausi sai ikävän lopun jo helmikuussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuran joukkue on ajautunut melkoiseen loukkaantumissumaan. Pahin takaisku on lupaavan hyökkääjän Veka Pyynyn kauden päättyminen heti alkuvuodesta.

Pyynyn saama polvivamma Vaasan Suomen cupin ottelussa osoittautui pahimmaksi mahdolliseksi. Pyynyltä katkesi polvesta eturistiside, joten koko kausi on paketissa.

Hyökkääjä Aleksandr Kokko kävi alkuviikosta leikkauspöydällä korjauttamaan polvikierukkaa, joten hän on sivussa ainakin kuukauden. Espanjalaismaalivahti Antonio Reguero kuntouttaa loukkaantunutta polveaan ainakin liigakauden alkuun. Eetu Muinonen on ollut sivussa liki koko talvijakson. Timo Stavitski kuntouttaa myös itseään ja häntä Koskela odottaa yhteisharjoituksiin maaliskuun alussa. Kolhujen kanssa sivussa olivat keskiviikkona myös Lucas Lingman ja Tommi Jäntti.

Keskiviikkoaamun harjoituksissa Ounashallissa ei ollut ruuhkaa, kun puolen tusinaa sopimuspelaajista oli sivussa tai kuntouttavassa treenissä.

– Lauantaina ollaan vähän pulassa, että saadaan joukkue Seinäjoelle Suomen cupin otteluun. Kyllä tässä pohjia raavitaan, myöntää päävalmentaja Toni Koskela.

Seinäjoelle kaavailtua pelileiriäkin kutistettiin päivällä, kun miehistö hupeni huolestuttavasti.

– Kyllä tässä riskirajoilla mennään. Meidän on pakko harjoitella - toisaalta myös pelattava. Suuret peliminuutit pitävät tiettyä osaa miehistöä kovilla, Koskela sanoo.

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia