AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 1.2.2019

Ilveksellä poissaoloja ja palaajia lauantain cup-ottelussa

Ilveksellä poissaoloja ja palaajia lauantain cup-ottelussa

Iiro Järvinen palaa Ilveksen kokoonpanoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kohtaa kauden kolmannessa Suomen Cupin ottelussaan lauantaina SJK:n.

Ilves on saalistanut kahdesta pelaamastaan Suomen Cupin ottelusta neljä pistettä. Ensimmäisessä ottelussa Ilves voitti Kuopion Palloseuran 4-1 ja viime lauantaina pelatussa toisessa ottelussa pisteet tasattiin Rovaniemen Palloseuran kanssa lukemin 1-1.

Vierailija SJK on puolestaan pelannut vasta yhden Suomen Cupin ottelun, jossa se hävisi Vaasan Palloseuralle lukemin 1-2.

Ilveksen kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisista kärsivät Tiemoko Fofana ja Santeri Haarala. Lisäksi pikkuvaivoista kärsivät Aleksi Tarvonen ja Tariq Kazi jättävät ottelun väliin varotoimenpiteenä. Sen sijaan loukkaantumista toipuneiden Iiro Järvisen ja Emile Paul Tendengin odotetaan molempien olevan huomenna mukana kokoonpanossa.

Myös U17-maajoukkueen matkassa olleet Naatan Skyttä ja Matias Riikonen ovat jälleen Ilveksen käytettävissä. Heistä Matias Riikonen pelaa viikonloppuna A-nuorten SM-karsintaa yhdessä Huhtalan veljesten Jessen ja Roopen kanssa.

Ilves-SJK Pirkkahallissa lauantaina kello 14.30. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia