AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 1.2.2019

Eremenko Ilveksen kimppuun: "Tietenkin haemme kolmea pistettä"

Eremenko Ilveksen kimppuun: "Tietenkin haemme kolmea pistettä"

"Jere" hakee cupin avauspisteitä Pirkkahallista. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin karsintalohkon ottelut jatkuvat SJK:n osalta auantaina, kun joukkue matkustaa Ilveksen vieraaksi Pirkkahalliin.

SJK hakee lohkon avausvoittoa, sillä se hävisi ensimmäisessä ottelussa niukasti VPS:lle viime viikonloppuna. Tappiosta huolimatta pelistä jäi positiivinen kuva, kun SJK oli selvästi hallitsevampi ja pallo liikkui välillä mallikkaasti hyökkäyssuunnassa. Puolustuksen osalta tehtiin pari virhettä ja niistä vastustaja rankaisi armottomasti.

- Ilves on aloittanut hyvin ja ottanut neljä pistettä kahdesta pelistä. Molemmat kotipeleistä ja nyt lauantaina on heidän kolmas kotipelinsä. Saamme vastaamme hyvän ja aggressiivisen joukkueen, sanoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

- Meillä taas ei ole vielä pisteitä ensimmäisen pelin jäljiltä, joten ainakin sen suhteen lähdemme hakemaan positiivisempaa tulosta, Eremenko jatkaa.

Takana on jälleen viikko lisää harjoittelua ja tähtäin SJK:lla paitsi oman pelin kehittämisessä, myös cupin pisteissä.

- Olemme tällä viikolla edelleen tehneet paljon töitä kuntopuolen kanssa, jotta saamme pelaajat kaudeksi hyvään iskuun. Samalla olemme kehittäneet edelleen asioita, joissa emme olleet edellisessä pelissä hyviä. Olemme myös hieman käyneet läpi miten Ilves pelaa. Tietenkin lähdemme hakemaan sieltä kolmea pistettä, vakuuttaa Eremenko.

Ilves-SJK Pirkkahallissa lauantaina kello 14.30. Kaikkien Suomen Cupin pelien tavoin ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.


Lisää uutisia