AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 2.2.2019

SJK joutui tyytymään tappioon - ”Pitää pystyä paremmin kantamaan paineita”

SJK joutui tyytymään tappioon - ”Pitää pystyä paremmin kantamaan paineita”

Kuva: Juha Tamminen

SJK joutui nöyrtymään jälleen tappioon, vaikka esityksen perusteella olisi kenties ansainnut enemmän. Ilves voitti Tampereella pelastun Suomen Cupin ottelun 2-1.

Ilves onnistui iskemään avausmaalin heti ensi minuuteilla ja sai sen jälkeen keskittyä vastahyökkäyksiin lähes koko ottelun. Toisen maalin Ilves saikin vastahyökkäyksestä ja SJK pääsi kunnolla taas mukaan vasta vartti ennen loppua, kun Jere Streng iski Suomen Cupissa toisen maalinsa.

Kaikissa talven otteluissa maali oli 17-vuotiaan neljäs. SJK:n riveissä nähtiin myös kaksi debytanttia, kun vaihdosta sisään tuli Sergei Eremenko ja Moshtagh Yagbhoubi. Molemmat toivot kentälle tullessaan paljon lisää SJK:n peliin, mutta harmillisesti Mosan debyytti jäi alimittaiseksi toisen keltaisen myötä ottelun loppuhetkillä.

- Jälleen kerran vähän samanlainen peli kuin edellinen cupin ottelu. Mutta nämä näyttää hyvin, missä meillä on vielä tehtävää ja mitkä ovat meidän heikkouksia. Meidän täytyy työskennellä myös pelaajien henkisen puolen kanssa. Heidän pitää pystyä paremmin kantamaan paineita ja ottaa vastuuta. Paljon kuitenkin myös positiiviisia asioita pelissä, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko sanoi.

- Heidän ensimmäinen maali oli pitkäpallo linjan taakse ja me nukuimme ensimmäisellä minuutilla täysin. Tulimme kuitenkin peliin takaisin mukaan ja Denysillä oli hyvä tilanne ensimmäisellä jaksolla. Sitten toisella jaksolla päästimme jälleen vastahyökkäysmaalin omasta pallonmenetyksestä. Mielestäni se oli hyvä oppitunti nuorille pelaajille. Vastassa oli liikkuvampi ja kovempi joukkue kuin edellisessä ottelussa.

- Ensimmäiset minuutit myös Sergeille ja Mosalle. En halua kommentoida sitä mitä tapahtui Mosan kohdalla kentällä. Näimme kaikki mitä tapahtui. Esitys oli kokonaisuutena meiltä ihan kehityskelpoinen. Pelaajia on vielä tulossa ja näemme sitten miten asiat kehittyvät. Harmittaa tietenkin paljon, että jäimme taas pisteittä, mutta tiedämme, että meillä on vielä tekemistä edessä, Eremenko päätti.

Myös SJK:n seuraava ottelu on vierasottelu, mutta poikkeuksellisesti se pelataan Wallsport Areenassa, kun KuPS saapuu pelaamaan oman Suomen Cupin karsintalohkon ottelunsa Seinäjoelle. Ottelun järjestelyistä ja ennakkolipunmyynnistä vastaa SJK, mutta SJK:n kausikortit eivät käy otteluun.

Lisää uutisia