FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 8.1.2019

Huuhkajat kukisti Ruotsin - Veikkausliigasta tutuille pelaajille debyyttejä

Huuhkajat kukisti Ruotsin - Veikkausliigasta tutuille pelaajille debyyttejä

Lassi Lappalainen oli ainoa avauskokoonpanopaikan tiistaina saanut A-maajoukkueen debytantti. Sen lisäksi kolme muuta Veikkausliigapelaajaa kirmasi kentällä Suomen 1-0-voitossa Ruotsista. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen jalkapallomaajoukkue aloitti vuoden 2019 kaatamalla Ruotsin 1-0 Qatarissa.

Ottelun ainoan maalin iski 22. minuutilla Eero Markkanen Tim Sparvin syötöstä.

Kentällä nähtiin myös useita Veikkausliigasta tuttuja pelaajia, joille esiintyminen oli ensimmäinen Suomen A-maajoukkueessa. HJK:n Lassi Lappalainen oli avauskokoonpanossa ja teki tilaa toiselle debytantille Saku Ylätuvalle 69. minuutilla.

Sen lisäksi viheriöllä nähtiin myös kaksi muuta HJK:ssa ensi kaudella pelaavaa nuorta. Sebastian Dahlström tuli kentälle tauon jälkeen ja Kaan Kairinen vain minuutteja myöhemmin.

Lopussa kentällä nähtiin myös viides debytantti. FC Hongassa upean kauden pelannut toppari Robert Ivanov sai A-maajoukkuekasteensa 85. minuutilla. Tilastopalvelu InStatin viime kauden InStat Indexin paras suomalaispelaaja pelasi lopussa varmoin ottein Joona Toivion vierellä keskuspuolustuksessa.

Seuraavaksi Suomi kohtaa Viron perjantaina 11.1. kello 14 Suomen aikaa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viasatin, Viaplayn ja Viafreen välityksellä.

Lisää uutisia