FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.52 // 29.12.2018

Kapteeni sai kehut takaisin - ”Hän on parhaassa kunnossa vaikka onkin porukan nestori”

Kapteeni sai kehut takaisin - ”Hän on parhaassa kunnossa vaikka onkin porukan nestori”

32-vuotias Sebastian Strandvall kerää kehut entiseltä joukkuetoveriltaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Sebastian Strandvall totesi joulukuun puolessa välissä julkaistussa jutussamme VPS:n menettäneen paljon, kun Juha Hakola siirtyi FC Honkaan. Hakola vastaa kapteenin kehuihin samalla mitalla.

Sebastian Strandvall ja Juha Hakola olivat seuratovereita VPS:ssa kaudet 2017 ja 2018. Ensin mainittu teki tänä vuonna tehot 10+5 ja toinen 6+8. Kapteeni edustaa vaasalaisia myös vuonna 2019, mutta Hakola palaa kotikaupunkiinsa Espooseen ja FC Hongan riveihin.

- Tuntuu kyllä isolta menetykseltä. Tehokas kaveri, joka sopi älyttömän hyvin meidän organisaatioon. Honka saa hänestä kyllä kultakimpaleen. Juha on 31-vuotias, mutta kropaltaan kuitenkin sellainen 25-vuotias. Viime vuodet hän on pysynyt hyvin kunnossa ja kehittänyt myös omia fyysisiä puoliaan, Strandvall kehui.

Hakola vastaa toverilleen samalla mitalle - tai jopa hieman korotetuin panoksin.

- "Seballa" oli loistava kausi ja oli hienoa pelata hänen kanssaan. Hän sanoi, että minulla on 25-vuotiaan kroppa. Täytyy sanoa, että hänellä on sitten 20-vuotiaan. Hän on parhaassa kunnossa vaikka onkin porukan nestori.

Hakola kertoo saaneensa paljon vuosiltaan Vaasassa. Vaikka hän on otettu Strandvallin kommenteista, uskoo hän seuran täyttävän hänenkin jättämänsä ruudun.

- En usko, että he tulevat minua niin paljon kaipaamaan. Joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, Hakola naurahtaa.

- Opin paljon uutta jalkapalloilullisesti ja muutenkin esimerkiksi arvoista ja seurakulttuurista. Olen siitä todella kiitollinen Petri Vuoriselle, Vepsun organisaatiolle ja kaikille hyville valmentajille ja pelaajille, joiden kanssa sain tehdä töitä.

Lisää uutisia