AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2018

Riveiro kehuu Lehkosuota - ”Näistä opin eniten Mikalta”

Riveiro kehuu Lehkosuota - ”Näistä opin eniten Mikalta”

Kuva: Juha Tamminen

Kauden jälkeen uuteen tehtäväänsä FC Interin päävalmentajana tarttunut José Riveiro kuului kaksi edellistä kautta Mika Lehkosuon valmennusryhmään HJK:ssa.

José Riveiro voitti HJK:ssa Veikkausliigan kahdesti ja Suomen Cupin kertaalleen. Päävalmentaja Mika Lehkosuo saa "Riveltä" isot kiitokset.

- Opin paljon kahdessa ja puolessa vuodessa "Banan" kanssa. On mahdotonta kertoa kaikkea yhdessä vastauksessa. Jos kuitenkin nostan yhden asian ylitse muiden, valitsen kurinalaisuuden jokapäiväisessä työssä. Tarkoitan kapasiteettia keskittyä tärkeisiin asioihin ja kohdata vaikeita asioita, vaikka mitä tapahtuisi, Riveiro kehuu.

- Kurinalaisuus ja ammatimaisuus jokapäiväisessä työssä. Toinen asia on voittamisen mentaliteetti. Nämä ovat vahvuudet, joista opin eniten Mikalta.

Riveiron kädenjälki näkyi HJK:n pelaamisessa. Täysin identtistä systeemiä ei kuitenkaan tulla näkemään Interissä.

- Vaikuttavia asioita ovat muun muassa seuran identiteetti ja pelaajatyyppit, joita meillä on. Haluamme antaa faneille ja meitä seuraaville jalkapalloihmisille viihdykettä. Haluamme, että he ja me itse viihdymme.

- HJK:ssa tämä onnistui välillä paremmin ja välillä heikommin. Tavoitteemme oli aina pelata aktiivista jalkapalloa. Siinä mielessä päämäärä on sama.

Lisää uutisia