AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.50 // 16.12.2018

​"Nuoria pelaajia kohti huipputuloksia" – Kuortaneen ja SJK:n yhteistyöllä isot odotukset

​"Nuoria pelaajia kohti huipputuloksia" – Kuortaneen ja SJK:n yhteistyöllä isot odotukset

Perjantaina julkaistu SJK:n, SJK Akatemian ja Kuortaneen Urheiluopiston entistä tiiviimpi ja monipuolisempi yhteistyö nostaa myös paljon odotuksia.

Sopimus on monitahoinen, mutta pohjalla on ennen kaikkea nuorten pelaajien kehittymisen mahdollistaminen mahdollisimman laadukkaasti.

- Olemme jo entuudestaan tehneet Kuortaneen Urheiluopiston kanssa tiivistä yhteistyötä jalkapallolukion suhteen. Nyt julkaistava mainosmyynnin yhteistyösopimus on konkreettinen toimenpide, jolla haluamme varmistaa tämän Suomen oloissa täysin poikkeuksellisen jalkapalloakatemian jatkuvuuden, sanoo SJK:n liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

- Tämä on meille seurana iso ylpeyden aihe. Mutta samalla se on myös iso investointi, joka tarvitsee resursseja, emmekä halua tinkiä laadusta tai vaatimustasosta. Samalla kun haluamme kasvattaa näistä nuorista pelaajista huippujalkapalloilijoita, haluamme huolehtia myös heidän muusta elämästä - kasvamisesta huippu-urheilijaksi, mutta samalla koulun käymisestä, jatkaa Kivimäki.

Kuortaneella syventyvää yhteistyötä odotellaan myös sormet syyhyten.

- Kuortaneen Urheiluopiston ja SJK:n yhteistyö luo uuden mallin nuorten pelaajien kehittämiseen kohti huipputuloksia. Menestyminen ja kasvu ammattijalkapalloilijaksi vaatii kokonaisvaltaista valmentautumista huippuolosuhteissa, parhaiden valmentajien ja huippu-urheiluasiantuntijoiden avulla. Tämä paketti mahdollistaa sen. Kuortane lähtee innoissaan yhteiselle matkalle, sanoo Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus.

- Kuortaneen Urheiluopistolle on tärkeää olla auttamassa nuoria lupaavia jalkapalloilijoita kehittymään huippu-urheilijoiksi. Kaupallinen yhteistyö SJK:n kanssa varmistaa parhaat mahdolliset olosuhteet pelaajille tavoitella unelmiansa, jatkaa Kuortaneen Urheiluopiston toimitusjohtaja Jussi Töyrylä.

Kuortaneen Urheiluopiston yhteyteen rakentuu parhaillaan uusi ensiluokkainen palloiluhalli, jonka pääyhteistyökumppanuus on solmittu I-Mediat Oy:n kanssa. I-Mediat Oy vastaa myös hallin LED-mainonnasta. SJK:n myyntiosasto vastaa kuitenkin hallin muusta mainosmyynnistä. SJK:n osalta kaikki tuotot menevät lyhentämättömänä SJK Akatemian toimintaan. Uusi halli mahdollistaa ympärivuotisen lajiharjoittelun jalkapalloilun osalta.

- Hankkimalla näkyvyyttä Kuortaneen Urheiluopistolta, mahdollistat samalla SJK:n jalkapallolukion toiminnan ja tuet SJK Akatemiaa sekä Urheiluopiston toimintaa, sanoo SJK Akatemian kaupallisena johtajana aloittanut Joni Vesalainen.

Lisää uutisia