AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.51 // 19.12.2018

SJK kohtaa perjantaina FF Jaron - ”Peli on myös palkinto kolmen viikon harjoittelujaksosta”

SJK kohtaa perjantaina FF Jaron - ”Peli on myös palkinto kolmen viikon harjoittelujaksosta”

Kuva: Juha Tamminen

SJK kohtaa FF Jaron harjoitusottelussa perjantaina 21.12. klo 15 Wallsport Areenassa. Otteluun pääsee SJK:n kauden 2019 kausikortilla ilmaiseksi, pääsylippu ilman kausikorttia maksaa viisi euroa. Hallissa on kioskipalvelut ja anniskelualue. SJK:n kausikortit myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa.

Joulukuussa SJK on viettänyt kolmen viikon harjoittelujakson, joka päättyy tulevaan harjoitusotteluun perjantaina. Perjantain jälkeen SJK jää parin viikon joulutauolle, ja palaa heti vuodenvaihteen jälkeen tositoimiin.

- Tämä on ollut mielenkiintoinen jakso. Meillä on uusia staffin jäseniä ja uusia toimintatapoja. Uutta on ollut myös tämän kaiken yhdistäminen. Tämä SJKon mielestäni onnistunut, ja näyttää tähän mennessä hyvältä. Emme ole vielä harjoitelleet mitenkään erityisen kovaa, enemmänkin tutustuttaneet pelaajia systeemeihin. Sitä kautta olemme oppineet, mitkä jutut toimivat ja mitkä eivät, ja voimme hioa ne kuntoon tammikuuksi, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko toteaa.

- Olemme nyt tutustuneet toisiimme, suunnitelleet yhdessä harjoituksia, tuettu toisiamme ja antaneet palautetta. Jakso on ollut siinä mielessä hyvin intensiivinen ja nyt tunnemme kaikki toisemme paremmin. Mielestäni meillä on ollut todella hyvä kolmen viikon jakso. Olemme tehneet oikeita asioita, ja tämä on hyvä juttu tulevaisuuden kannalta, Eremenko jatkaa.

SJK kohtaa siis perjantaina tutun vastustajan eli FF Jaron Pietarsaaresta. Jaro sijouttui kaudella 2018 Ykkösessä kuudenneksi.

- Pääasiassa harjoitukset ovat liittyneet näihin uusiin toimintatapoihin, mutta koska mukana on muutamia uusia pelaajia ja testipelaajia, olemme nyt lähestyessämme perjantain Jaro-peliä käyneet läpi myös pelillisiä asioita. Olen näyttänyt, mitä haluan heiltä ja olemme käyneet hieman läpi pelin avaamista, puolustamista ja sitä miten me prässäämme. Perjantaina näemme miten he sisäistävät nämä ja toteuttavat niitä pelissä.

- Peli on myös palkinto kolmen viikon harjoittelujaksosta. He ovat kuitenkin jalkapalloilijoita ja tiedän että he haluavat pelata, naurahtaa Eremenko lopuksi.

vko.02 // 15.1.2021
Lisää uutisia