AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

"Iso kiitos pronssista Otsolle" - kauden tärkein rankkarintorjunta?

"Iso kiitos pronssista Otsolle" - kauden tärkein rankkarintorjunta?

KuPS-pronssin takuumies Otso Virtanen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n kausi päättyi pronssijuhliin Maarianhaminassa lauantaina tiukan taistelun jälkeen otetun 2-1-voiton myötä.

Kuopiolaiset pelasivat erittäin vahvan loppukauden ja elokuun alussa alkanut vahva noususuuntaus siivitti joukkueen lopulta kolmanneksi. Kauden kahdestatoista viimeisestä liigaottelusta hankittiin yhdeksän voittoa, kaksi tasuria ja yksi tappio yhteismaalein 22-10. KuPS-valmentaja Jani Honkavaara antaa joukkueelle sarjakaudesta kiitettävän arvosanan.

- Me paransimme paljon loppukaudella ja kipusimme sarjataulukossa korkealle. Kausi on ollut hankala, pelissä on ollut hyviä hetkiä ja huonoja hetkiä.

- Tämä peli kuvasti sitä. Hyviä hetkiä on ollut todella paljon ja se mahdollisti hienon nousun viimeisen sarjakolmanneksen aikana seitsemänneltä sijalta pronssille. Joukkue ansaitsee arvosanaksi yhdeksän ja puoli, valmentaja on nyt todella onnellinen, tyytyväinen ja iloinen, päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi todellisen työvoiton jälkeen.

Maalivahti Otso Virtasen rankkaritorjunta oli lauantaisen pelin iso käännekohta. Tilanne oli 1-1 ja peliaikaa jäljellä kymmenisen minuuttia. Virtanen venytti Aleksei Kangaskolkan 11-metrisen eteen ja KuPS-joukkue nousi jälleen kerran takaa voittoon ja kovaa työtä tehneet pelaajat pääsevät viettämään ansaittuja mitalijuhlia.

- Otso on tämän pelin Man of the Match. Hän piti meitä hengissä ja iso kiitos pronssista kuuluu hänelle. Ratkaisuhetkillä hän oli timanttia. Ottelu oli hankala ja IFK oli hyvä. Me selvisimme ja viimeisen 20 minuutin aikana me näytimme, että me haluamme voittaa tämän pelin.

- Takaa nouseminen on ollut meidän tavaramerkkinämme tällä kaudella ja peli parani loppua kohden, valmentaja iloitsee.

Lisää uutisia