AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2018

​Honkavaara: "Tosi vaikea peli, onneksi saimme maalin lopussa"

​Honkavaara: "Tosi vaikea peli, onneksi saimme maalin lopussa"

Voitto tuli KuPS:lle pienellä riskilläkin. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS joutui todella taistelemaan päätöskierroksella pitääkseen kiinni pronssimitaleista, mutta lopulta onnistui tavoitteessaan.

KuPS oli pitkät tovit ahtaalla IFK Mariehamnin vieraana ja päävalmentaja Jani Honkavaara myönsi, että 2-1-voitto tuli todella kovan väännön jälkeen.

- Tosi vaikea peli, IFK Mariehamn oli tänään hyvä ja yläkerran pelaajat olivat iskussa ja vaarallisia. Meillä oli puolustuslinjalla oikeastaan koko pelin ongelmia sen kanssa. Tuulella oli myös oma vaikutuksensa, se teki pelaamisesta vaikeaa, "Honsu" sanoi.

- Huonon alun jälkeen saimme pelin tasoihin ja puoliajalla oli aika vahva luottamus tekemiseen.

Oman mausteensa ottelulle toivat tilanteet muilta paikkakunnilta. IFK:lle alkoi suora säilyminen olla selvää, mutta KuPS tiesi tarvitsevansa voiton. Uhkapeli toi lopulta kaivatun tuloksen, vaikka toisinkin olisi voinut käydä.

- Olihan siinä kaikenlaisia vaiheita sitten toisella jaksolla. Tiesimme tilanteen Espoossa ja tiesimme, että meidän on pakko saada maali ja otimme vähän pientä riskiä. Se oli lähellä kostautua kerran, mutta onneksi saimme sen maalin lopussa, Honkavaara huokaisi

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia