FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.34 // 24.8.2018

IFK:n Lundberg: ”Olemme tyytyväisiä pisteeseen”

IFK:n Lundberg: ”Olemme tyytyväisiä pisteeseen”

Aleksei Kangaskolkka vastasi IFK:n tasoitusmaalista. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn pelasi toisen tasapelinsä putkeen, kun joukkue haki Vaasasta pisteen 1-1-tuloksella.

IFK:lla oli alla maaliton tasapeli FC Honkaa vastaan kotikentältä. Perjantai-illan taistelu oli päävalmentaja Peter Lundbergin mieleen. Lopun voiton hakua hankaloitti Aleksei Kangaskolkan 79. minuutilla saama toinen varoitus ja ulosajo.

- Olemme tyytyväisiä pisteeseen etenkin, kun jouduimme lopussa alivoimalle. Tulimme peliin hyvin, mutta ensimmäisellä puoliajalla meillä oli vähän ongelmia puolustamisessa. VPS pääsi muutaman kerran pelaamaan vaarallisesti linjan taakse. VPS oli vaarallisimmillaan juuri avausjaksolla. Saimme kuitenkin luotua maalin ja saimme siitä voimaa, Lundberg kommentoi.

- Toisella puoliajalla meillä oli puolustuksessa parempi kontrolli ja pelissä oli vähemmän maalipaikkoja. Pääsimme pallon kanssakin vähän paremmin peliin mukaan, vaikka VPS piti sitä toki paljon enemmän. He hallitsivat kuitenkin palloa kauempana meidän maalistamme. Muutama tilanne meidän olisi pitänyt pelata hieman fiksummin, että olisimme saaneet vaarallisempia tilanteenvaihtoja aikaiseksi.


Ilves - IFK Mariehamn Tammelan stadionilla keskiviikkona 29.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia