FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.34 // 24.8.2018

VPS:n Vuorinen manasi tasapeliä: ”Turhauttaa”

VPS:n Vuorinen manasi tasapeliä: ”Turhauttaa”

Petri Vuorinen ei ollut tyytyväinen omiensa esitykseen perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS pelasi perjantai-iltana viidennen voitottoman ottelunsa, kun tulokseksi IFK Mariehamnia vastaan kirjattiin 1-1-tasapeli.

VPS lähti kotiotteluunsa ärsytettynä, sillä alla oli 1-4-tappio TPS:lle. Joukkue menikin Joonas Vahteran maalilla johtoon, mutta IFK tasoitti Aleksei Kangaskolkan osumalla. Kangaskolkka sai 79. minuutilla toisen varoituksensa ja sitä myöten punaisen kortin.

VPS ei kuitenkaan onnistunut käyttämään ylivoimaansa.

- Turhautunut olo. Harjoittelemme hyvin ja käymme asioita läpi. Pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan ja olisimme voineet tehdä enemmänkin kuin yhden maalin. Omassa boksissa nähtiin kuitenkin tilanne, joka on toistunut aiemminkin tällä kaudella. Liian passiivisesti puolustimme ja seurasimme palloa, kun vastustajan vaarallisin pelaaja seisoo ihan yksin meidän maalin edessä. Liian helposti syntyi se tilanne, mistä vastustaja sai maalin, päävalmentaja Petri Vuorinen manasi.

- Toinen jakso oli tasaisempi ja lopussa me otimme riskejä. Meille kolme pistettä olisi ollut tärkeämpi kuin yksi ja siksi tapahtui tiettyjä asioita ottelun lopussa, kun yritimme riskilläkin tehdä toisen osuman. Emme onnistuneet siinä ja se turhauttaa.


FC Lahti – VPS Lahden Kisapuistossa perjantaina 31.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia