AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.23 // 5.6.2018

Huuhkajien Serie A -topparilta täsmävinkki Veikkausliigan katsojille

Huuhkajien Serie A -topparilta täsmävinkki Veikkausliigan katsojille

RoPS:n Leo Väisäsen otteet saavat kehut myös isoveli Saulilta.

Italian Serie A:ssa nykyään pelaava toppari Sauli Väisänen on seurannut tällä kaudella Veikkausliigaa suurella mielenkiinnolla, kahdesta syystä.

Huuhkajien kanssa Romania- ja Valko-Venäjä-otteluihin valmistautuva Sauli Väisänen jätti kotimaan kentät taakseen heinäkuussa 2014, kun hän siirtyi Hongasta Tukholman AIK:hon

- Olen seurannut (Veikkausliigaa) enemmän kuin koskaan! Siis sen tietysti jälkeen, kun itse lähdin Veikkausliigasta. Varmaan johtuu osittain siitä syystä, että Honka nousi liigaan. Koen, että se on minun seurani Suomessa, Väisänen kertoo.

Hongan paidassa vuonna 2013 Veikkausliigassa debytoinut Väisänen on äärimmäisen tyytyväinen espoolaisseuran paluusta pääsarjakartalle. Nousijajoukkueen peli-ilme saa myös SPAL-topparilta kehuja.

- Ne ovat myös pelanneet tajuttoman hyvää fussea.

Toinen syy suureen kiinnostukseen löytyy Rovaniemen Palloseurasta. 20-vuotias pikkuveli Leo Väisänen on pelannut alkukaudesta täydet minuutit RoPS:n puolustuksessa ja kerännyt ansaitusti paljon kehuja. Veikkausliigassa kolmantena oleva RoPS on päästänyt 12 ottelussa vain kahdeksan maalia.

- Täytyy promota vähän myös broidia. Broidi on vetänyt aika hyvää kautta. Suosittelen katsomaan RoPS:n pelejä, numero 15 kannattaa bongata, Sauli Väisänen vinkkaa.

Tänään 24-vuotta täyttävä Sauli Väisänen on valmis luovuttamaan "perheen sisäisen futisherruuden" veljelleen.

- Sanotaan, että broidi on aina ollut ehkä se lahjakkaampi meistä. Se on ehkä yksi minun unelmistani, että joskus maajoukkueessa olisi topparipari S. Väisänen – L. Väisänen. Se on joka päivä pikkaisen lähempänä, toivotaan että se joskus tapahtuu, Sauli Väisänen kertoo.

RoPS-VPS tiistaina 12.6. kello 18.30 Rovaniemen keskuskentällä ja FC Lahti – FC Honka tiistaina 12.6. kello 18.30 Lahden Kisapuistossa. Molemmat ottelut voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia