AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.18 // 1.5.2018

Sauli Väisänen veljestään Leosta: ”Lyö satavarmasti läpi tällä kaudella”

Sauli Väisänen veljestään Leosta: ”Lyö satavarmasti läpi tällä kaudella”

Leo Väisänen on pelaamassa loistavaa alkukautta RoPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien ja Serie A-seura SPALin puolustaja Sauli Väisänen odottaa RoPSissa pelaavalta veljeltään Leo Väisäseltä isoa läpimurtoa.

Leo Väisänen on ollut yksi RoPS:n tiiviin puolustuslinjan tärkeimmistä kulmakivistä alkukaudesta. RoPS ei ole toistaiseksi päästänyt maaliakaan kuuden pelatun ottelun jälkeen. Hongan paidassa Veikkausliigassa vuonna 2013 debytoinut Sauli Väisänen uskoo, että Leo tulee nousemaan Veikkausliigan eliittiin tällä kaudella.

- Olen satavarma siitä. Odotin sitä (läpimurtoa) oikeastaan jo viime kaudella, mutta nyt hän tulee lyömään läpi, Sauli vannoo.

Saulin mukaan hänen veljellään on potentiaalia tulla paremmaksi pelaajaksi kuin hän itse.

- Epätyypillisesti topparille hänen vahvuudet ovat pallollisessa pelaamisessa. Hän on joukkueelle äärimmäisen tärkeä pelinavaaja. Hän pelaa jonkinlaista shakkia futiskentällä. Leolla on aika paljon samoja ominaisuuksia kuin minulla, mutta ehkä pikkuisen parempia, Sauli uskoo.

Väisänen seuraa alkanutta Veikkausliigaa tarkalla silmällä. Hän uskoo, että HJK tulee uusimaan mestaruuden tällä kaudella.

- HJK:lla on ylivoimainen nippu Veikkausligaan tällä kaudella. KuPS taitaa olla heidän pahin haastaja. He ovat alisuorittaneet monta vuotta, Väisänen pohtii.


RoPS – FC Honka Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia