FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 26.5.2018

Ilves-vahti ei aio olla yllätettävissä: "Se koettaa sinne selän taakse hiipiä"

Ilves-vahti ei aio olla yllätettävissä: "Se koettaa sinne selän taakse hiipiä"

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen kippari ja luottotorjuja Mika Hilander astelee lauantaina Tammelassa tolppien väliin ottelussa TPS:aa vastaan.

Ilveksellä on takana loistava putki, jossa se on hävinnyt vain yhden pelin seitsemästä edellisestä. Kotikentällä motto on, että vain voitto kelpaa.

- Tämä on kuin mikä tahansa kotipeli. Alkuajatus on, että lähdetään voittamaan ja Tammela tuntuu vastustajasta niin hankalalle paikalle, että sinne ei jatkossakaan huvita tulla, Hilander toteaa.

Sarjanousija TPS:n alkukausi on ollut tulosten valossa vaisu ja se on kuuden pisteen potillaan toiseksi viimeisenä.

- TPS on käsitykseni mukaan esiintynyt hieman paremmin kuin mitä tulokset antavat ymmärtää. Siellä on muutama tuttu ja vähemmän tuttu pelaaja. Nuorekas ja fressi joukkue, jolla on hyvä valmentaja.

- Ei saa tuudittautua hyvänolontunteeseen katsomalla sarjataulukkoa tai edellisiä tuloksia. Mitä olen klippejä nähnyt, niin ovat pelanneet ihan hyvin ja hyökkääville pelaajille on saatu luotua hyvin paikkoja. Heillä ei vain ole mennyt toivotusti yritykset sisään, Hilander toteaa.

TPS:n hyökkäyksessä pelaa konkari Mika Ääritalo, joka taikuroi alkukauden ehkä yhden ovelimmista maaleista jäämällä maalivahdin taakse väijyyn ja varastamalla pallon, kun maalivahti sen eteensä asetti.

- Ärtsin kanssa pitää olla aina hereillä. Se koettaa sinne selän taakse hiipiä. En usko, että pääsee minua yllättämään. Ärtsi on kokenut jätkä ja kokeneilta jätkiltä pitääkin odottaa vähän erikoisempia temppuja, toinen kokenut jätkä hymähtää.

Ilves-TPS Tammelan stadionilla lauantaina 26.5. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia