AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2018

Ilves-luotsi Wiss oli tyytyväinen parantuneesta taisteluilmeestä

Ilves-luotsi Wiss oli tyytyväinen parantuneesta taisteluilmeestä

Jarkko Wiss sai nauttia kolmesta pisteestä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kohtasi tiistai-iltana PS Kemin Sauvosaaren kentällä. Marius Noubissi teki väsymätöntä työtä hyökkäyksessä ja laukoi hanakasti. Noubissi avasi maalihanat ja Lauri Ala-Myllymäki kaunisteli luvut Iiro Järvisen hienosta esityöstä. Oma pää pysyi puhtaana, joten Ilves haki vakuuttavan 2-0-vierasvoiton Kemistä.

Päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen voitosta ja parantuneesta taisteluilmeestä.

– Otimme Maarianhaminan reissusta opiksemme ja nyt teimme tarvittavan työn, ettei pitkälle kotimatkalle tarvitse lähteä tyhjin käsin. Esityksemme oli tänään uhrautuva ja aggressiivinen. Kaksinkamppailuita voitettiin. Olosuhteet olivat haastavat, mutta uskalsimme myös liikutella palloa maassa ja pelata eteenpäin rohkeasti. Se pidensi vastustajan välimatkoja. Ajatus pysyi koko ajan mukana pelissämme, Wiss toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

– Ensimmäinen maalimme oli toki hieman onnekas pomppu, mutta toinen maali oli osoitus hyvästä ja harkitusta vastaiskusta. Iiro teki siinä hienon esityön ja Laurilta hyvä viimeistely, Wiss kiittelee.


Ilves-TPS Tammelan stadionilla lauantaina 26.5. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia