AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 24.5.2018

Alexei Eremenko senior: ”Kun tämä tarjous tuli, otin sen heti vastaan”

Alexei Eremenko senior: ”Kun tämä tarjous tuli, otin sen heti vastaan”

SJK nimitti tiistaina uudeksi päävalmentajakseen 54-vuotiaan Alexei Eremenko seniorin.

Alexei Eremenko senior aloitti uudessa tehtävässään tiistaina ja korvasi maanantai-iltana tehtävistään vapautetun Tommi Kautosen. SJK esitteli Eremenkon medialle torstaina tiedotustilaisuudessa.

Eremenko toi mukanaan oman kakkosvalmentajan, Umar Marhievin, ja he aloittivat tehtävässään välittömästi. Eremenko on vastuussa jo lauantaina, kun SJK kohtaa OmaSp Stadionilla IFK Mariehamnin. Toni Lehtinen ja Brian Page jatkavat seurassa muissa valmennustehtävissä. Eremenkon sopimus kestää kauden 2020 loppuun saakka.

- Minulla oli muitakin tarjouksia, mutta ne eivät kiinnostaneet. Kun tämä tarjous tuli, otin sen heti vastaan. Täällä olosuhteet ja toiminta aidosti kestää vertailun mihin tahansa Euroopan seuraan. Olen tyytyväinen ollessani nyt täällä, Eremenko totesi.

- Alkuun on tärkeä saada hyviä tuloksia ja onnistumisia. Saada sitä kautta tunnelma joukkueessa paremmaksi. Saada tulos kerrallaan peliä paremmaksi. Turha on miettiä menneitä tai loukkaantumistilannetta, kun siihen ei voi vaikuttaa. Täytyy keskittyä niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa.


SJK-IFK Mariehamn OmaSP Stadionilla lauantaina 26.5. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia