FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 19.5.2018

Interille arvokas voitto: "Tämä oli upea peli meiltä"

Interille arvokas voitto: "Tämä oli upea peli meiltä"

Timo Furuholm ratkaisi pelin. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter otteli kauden toisen voittonsa Veikkausliigassa perjantaina Seinäjoen OmaSP Stadionilla SJK:ta vastaan pelatusta ottelusta. Ottelun ainoan maalin 0-1 (0-1) voittoon päättyneessä ottelussa teki 28. minuutilla Timo Furuholm.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta oli pelin jälkeen yhtä hymyä, vaikka loppuhetkillä hän tuntui välillä turhautuvan kentän laidalla.

- Tämä oli upea peli meiltä. Jokainen pelaaja teki töitä joukkueen eteen. Meillä ei ollut pelissä hätää oikein missään vaiheessa, sillä pysyimme hyvin tiiviinä, kun SJK:lla oli pallo. Lopussa olisimme voineet pitää palloa enemmän ja tehdä asiat meille helpommaksi, kertaa Piccareta ottelua Interin sivuilla.

Piccareta huomauttaa, etteivät pisteet Seinäjoelta tule koskaan helpolla.

- Tämä ei ole koskaan helppo paikka hakea pisteitä. Nyt emme antaneet edes epäonnistuneen rankkarin vaikutta tekemiseemme kentällä. Jatkoimme vahvasti ja teimme todella upean maalin, mikä riitti lopulta voittoon, iloitsee Piccareta.


HJK-FC Inter Telia 5G Areenalla tiistaina 22.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia