AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 7.5.2018

FC Lahden Korkeakunnas: "Isojen kaatamiset vaan lisäävät itseluottamusta"

FC Lahden Korkeakunnas: "Isojen kaatamiset vaan lisäävät itseluottamusta"

FC Lahti on mukana kärkikahinoissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti jatkoi tahratonta kotisaldoaan SJK:n kustannuksella. Lahtelaiset poistuivat aurinkoisesta Kisapuistosta 1-0 -voiton kanssa parantaen samalla asemiaan sarjan kärkipäässä.

Lahtelaisten päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli pisteisiin tyytyväinen, vaikka sen varmistumista saatiin tällä kertaa odottaa täydet 90 minuuttia.

– Eka puoliaika oli tosi hyvä meiltä. Toisella kaveri teki muutoksia ja niin mekin tekemällä hyökkääviä vaihtoja. Meillä alkoi myös vähän jalka painaa, mihin vaikuttivat myös vastustajan tekemät muutokset. Päällimmäisenä kuitenkin ilo ja tyytyväisyys, se oli työvoitto, joka ansaittiin, Korkeakunnas kehuu FC Lahden sivuilla.

FC Lahti on voittanut peräkkäisissä otteluissa mestarisuosikeiksi luetut HJK:n ja SJK:n.

– Isojen kaatamiset vaan lisäävät joukkueen itseluottamusta. Välillä valmennustiimin taktiset viritykset ovat aiheuttaneet kysymysmerin näköistä porukkaa, mutta on siinä aina joku juju ollut ja aika hyvin on pojat sitoutuneet, Korkeakunnas kertoo.

FC Lahti-RoPS Lahden Kisapuistossa perjantaina 18.5. kello 18.30 ja SJK-FC Inter OmaSp Stadionilla perjantaina 18.5. kello 20.00. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia