AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 8.5.2018

​SJK:n leirissä apea tunnelma tappion jälkeen - "Meillä oli vaikea ilta"

​SJK:n leirissä apea tunnelma tappion jälkeen - "Meillä oli vaikea ilta"

Tommi Kautosen käskyttämä SJK hävisi FC Lahdelle maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti otti viime hetkien voiton SJK:sta maanantain kotiottelussaan.

Ottelu näytti etenevän maalittomana loppuun asti, mutta FC Lahti sai rangaistuspotkun 88. minuutilla. SJK:n puolustuksessa tapahtui jonkinlainen kommunikointivirhe, kun maalivahti Mihkel Aksalu säntäsi turhaan pallon perään ja Hassan Sesayn jalkoihin. Aksalun maanmies Henri Anier laukoi pilkun varmasti maaliin.

Lopussa SJK sai yhden tasoituspaikan, mutta vaikeasta asennosta lähietäisyydeltä lähtenyt laukaus heilutti vain sivuverkkoa.

- Meillä oli vaikea ilta. Lahti teki vaikeaksi meidän pelin avaamisen, eikä päästy omaan pallolliseen peliin oikein käsiksi. Puolustettiin mielestäni kuitenkin hyvin ja tiiviisti, mutta sitten harmittavasti tuli tuo pilkku ja Lahti otti pisteet. Ei jäänyt mitään käteen ja harmittaa tosi paljon. Tässä on ollut aika paljon peliruuhkaa ja tietyllä tapaa molemmilta joukkueilta väsymys oli nähtävissä. Mutta todellakin nyt harmittaa erittäin paljon, SJK:n puolustaja Joel Mero harmitteli.


SJK-FC Inter OmaSp Stadionilla perjantaina 18.5. kello 20.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia