AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 26.4.2018

​Sarjajohtaja ei aliarvioi tulevaa vastustajaa - "Erittäin vaarallinen"

​Sarjajohtaja ei aliarvioi tulevaa vastustajaa - "Erittäin vaarallinen"

Toni Koskelan RoPS on voittanut kaikki viisi peliään. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigaa johtava RoPS pelaa seuraavaksi sarjanousijaa vastaan, mutta ei missään nimessä aliarvioi tulevaa vastustajaa.

RoPS on voittanut kaikki viisi peliään maalierolla 9-0. Keskiviikkona joukkue kaatoi FC Lahden 2-0 ja jatkoi sensaatiomaista putkeaan.

Seuraavaksi joukkue kohtaa sarjanousija TPS:n Turussa. Rovaniemeläisten päävalmentaja Toni Koskela sanoi tietävänsä turkulaisten vaarallisuuden.

- TPS tulee peliin levänneenä, kun meillä on jo kolmas peli kuuden päivän sisään. Heillä on sellainen etulyöntiasema sitä kautta, Koskela sanoi.

- Kaikki alkukauden pelit olen heiltä katsonut ja jokaisessa he ovat olleet hyvin mukana. Erittäin vaarallinen sellaisissa tilanteenvaihtohetkissä ja Onni Valakari löytää hyvin tilaa sieltä linjojen välistä ja on hyvä syöttämään (Aleksi) Ristolaa, (Oskari) Jakosta ja kumppaneita juoksuun. Veikkausliiga on niin tasainen sarja, että joka ikinen peli vaatii ison määrän työtä, jotta siitä jotain saa.

TPS on pelannut kolme ottelua. Kaksi ensimmäistä se hävisi, mutta viikonloppuna pelatussa Turun paikallisottelussa voitto irtosi FC Interistä 2-1-lukemin. Näin ollen Palloseura sai pistetilinsä auki.


TPS-RoPS Veritas Stadionilla lauantaina 28.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia