FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 25.4.2018

​VPS hyytyi johtoasemassa: "Liikkeemme loppui täysin"

​VPS hyytyi johtoasemassa: "Liikkeemme loppui täysin"

Kuva: Juha Tamminen

VPS menetti ottelun loppumetreillä johtonsa Ilvestä vastaan ja tyytyminen oli 1-1-tasapelin tuomaan yhteen pisteeseen.

VPS-käskijä Petri Vuorisen mieli ei luonnollisesti ollut korkealla menetetyn johdon vuoksi, mutta hän myönsi, että lopputulos oli pelillisiin asioihin peilaten ansaittu.

- Varmasti ansaittu tulos pelitapahtumiin nähden. Teimme maalin ensin ja pääsimme muutaman kerran läpi vasemmalta laidalta avausjaksolla. "Mudu" (Momodou Sarr) pelasi ensimmäistä liigapeliään ja pääsi muutaman kerran laidan kautta ja haki syöttöä keskustaan. Mielestäni kummassakaan päädyssä ei nähty kovin vaarallisia paikkoja kuitenkaan, varsinkaan toisella jaksolla, Vuorinen kommentoi.

- Yksi asia, mihin pitää fokusoida selvästi on se, että nytkin johdimme 1-0 ja toisella puoliajalla meidän liikkeemme loppui ihan täysin. Se näkyi pelinavaamisvaiheessa ihan alakerrasta lähtien. Tuntui kuin olisimme lähteneet suojelemaan johtoa pelkästään puolustamalla ja se on tosi vaikeaa. Hoidimme hyvin keskityksiä, mutta kyllä siitä tulee pitkät 45 minuuttia, kun luovutaan noin nopeasti pallosta, Vuorinen tietää.


VPS-HJK Elisa Stadionilla sunnuntaina 29.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia