AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.17 // 25.4.2018

​Ilveksen tuliaiset Vaasasta: "Säkkikaupalla itseluottamusta"

​Ilveksen tuliaiset Vaasasta: "Säkkikaupalla itseluottamusta"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves oli jäämässä pisteittä keskiviikkona Elisa Stadionilla VPS:aa vastaan, mutta tamperelaiset nousivat lopussa tasoihin.

VPS meni johtoon jo 14. minuutilla.

- Pelin kulminaatiopiste oli se, että nolla pidetään omissa, mutta siinä epäonnistuttiin. Puhuimme pelin alla pelaajien kanssa ensimmäisen maalin merkityksestä ja siitä miten paljon työtä vaatii prässätä palloa hyvältä pallonhallintajoukkueelta pois. Kyllä pojat siinä kuitenkin onnistuivat, Ilves-luotsi Jarkko Wiss kommentoi pelin jälkeen.

Niklas Jokelainen toi Ilveksen tasoihin pelikellon lyödessä 89. minuuttia.

- Jokelainen pelaa toista otteluaan ja tekee tasoitusmaalin ja moni muu nuori pelaaja pelaa ensimmäisiä pelejään Veikkausliigassa. Vaikka saimme tästä vain pisteen, niin mukaan tarttui säkkikaupalla itseluottamusta. Vielä kun saadaan nolla säilymään ja puolustusvirheet pois niin voimme voittaa minkä tahansa jengin vaikka vieraissa, Wiss totesi.

- Pallonhallinta oli erinomaista toisella jaksolla, kun kentällä oli tuoreita jalkoja. Vähän vielä huolellisuutta vastustajan boksiin, niin kyllä siitä hyvä tulee. Piste harmittaa ja tyydyttää, mutta otetaan itseluottamus matkaan, Wiss sanaili.

Ilves-SJK Ratinan stadionilla sunnuntaina 29.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia