AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2018

Ilveksen Wiss harmissaan: "Hukkasimme hyvän mahdollisuuden"

Ilveksen Wiss harmissaan: "Hukkasimme hyvän mahdollisuuden"

Jarkko Wiss joutui pettymään Lahdessa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti isännöi lauantaina Ilvestä Lahden Kisapuistossa ja riisti 2-0-kotivoiton, vaikka joukkue pelasi käytännössä puolet ottelusta yhden pelaajan vajauksella.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss harmitteli tahmeaa pelitempoa ja hukattua mahdollisuutta saada pisteitä mukaan.

– Ensimmäinen jakso oli todella tasainen. Loimme hyvän maalipaikan ja pari puolittaista mahdollisuutta, mutta emme hyödyntäneet niitä. Ulosajo muutti peliä, ja siinä olisi pitänyt lisätä pelivauhtia ja painetta Lahden alakerralle. Hukkasimme hyvän mahdollisuuden. Vastustaja pelasi hyvällä itseluottamuksella, Wiss kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

Wissin mukaan oman joukkueen peli oli liian hidasta ja FC Lahden Santeri Hostikka raateli tamperelaisten puolustuksen riekaleiksi.

- Hän teki toisella jaksolla kärjessä hyviä pystyjuoksuja ja suojasi vahvasti palloa. Hän oli suurin yksittäinen syy, miksemme saaneet painetta luotua, Wiss huomauttaa.

- Meidän riveistä olen tyytyväinen Santeri Haaralan panokseen. Nuori kaveri pääsi nopeasti peliin mukaan ja hän toi kaivattuja syvyysjuoksuja luoden tilaa hyökkäykseen. Se jäi kuitenkin laihaksi lohduksi kokonaisuuden kannalta. Opiskelemme tämän ottelun huomenna läpi, laskemme haavat ja hoidamme jätkiä pelikuntoon. Lähiviikkojen otteluruuhka on tiivis, Wiss toteaa.

VPS - Ilves Elisa Stadionilla keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia