FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 25.4.2018

​Nostot VPS:sta: "Vahvistukset ja kasvatit"

​Nostot VPS:sta: "Vahvistukset ja kasvatit"

Kuva: Juha Tamminen

VPS avasi kauden 2018 komealla 2-0-voitolla vahvan talvikauden pelanneesta FC Interistä.

Voittoa seurasi niukka 0-1-tappio RoPS:lle ja edellisellä kierroksella vaasalaiset hakivat pisteen Maarianhaminasta 2-2-tasapelillä.

Keskiviikkona VPS:n haasteeksi Elisa Stadionille saapuu viime kaudella pronssimitalit voittanut Ilves.

- Ilves on ollut saman näköinen Ilves kuin viime kaudella. Katselin Ilveksen HJK-ottelun. Kurinalaisesti ja tiiviisti puolustavat ja vastustajalla on vähän tekopaikkoja. Ovat saaneet palautetta, että pelit ovat jopa tylsiä katsottavia, mutta joidenkin mielestä on hienoa katsella hyvin organisoitua peliä ja joukkueen tekevän hyvin niitä asioita joita on harjoiteltu, komean uransa viime kauden päätteeksi päättänyt Veli Lampi toteaa.

Lampi on seurannut mielenkiinnolla vanhan seuransa VPS:n alkukautta ja keskustellut vanhojen pelikavereiden kanssa millaista meno VPS:n leirissä on. Lampi on vakuuttunut Vepsun uusista hankinnoista ja juniorivalmentajana iloinen siitä, että uusia nuoria kykyjä on noussut juniorimyllystä edustusjoukkueen rinkiin.

- Pari omaa kasvattia noussut liigajoukkueen kokoonpanoon ja vähän päässeet jo kentällekin. Tämä pitää nostaa esiin, koska niitä on viime vuosina niin vähän tullut. Hieno ollut nähdä omia kasvatteja liigajoukkueen kokoonpanossa, Lampi iloitsee.

- Uudet pelaajat ovat tuntuneet päässeen mukavasti sisään. Heistä nostettava vasenjalkainen Elhadji Ciss, joka teki kaksi maalia Maarianhaminassa. Todella fiksusti lukee ja avaa peliä. Toinen on brasilialaishyökkääjä Douglas Cae. Se miten hän pystyy pitämään palloa ja jakelemaan omille, on aivan huikeaa. Se on iso asia joukkueelle, että on tuollainen pelaaja, joka pystyy pitämään palloa ylhäällä. Nämä kaksi pelaajaa ovat tehneet vaikutuksen alkukaudella, Lampi toteaa.


VPS - Ilves Elisa Stadionilla keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia