FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 25.4.2018

​Sadik tietää "ilkeän" RoPS:n vaarallisuuden: "He raatelevat ja taistelevat"

​Sadik tietää "ilkeän" RoPS:n vaarallisuuden: "He raatelevat ja taistelevat"

Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemellä kohtaa keskiviikkona kaksi yhä tappioitta pelaavaa joukkuetta, kun RoPS ja FC Lahti iskevät yhteen. Kuhnureiden hyökkääjä Irfan Sadik tietää RoPS:n vaarallisuuden.

Veikkausliigassa alkoi viikonloppuna härkäviikot ja joukkueet pelaavat seuraavan kahden viikon aikana neljä ottelua. Se tarkoittaa, että valmentajat joutuvat seuraamaan tiukasti pelaajien rasitustasoja ja pohtia sitä vasten, ketkä pelaavat. FC Lahden hyökkääjän Irfan Sadikin mukaan Kuhnureiden kokoonpano kestää rotaation.

- Tässä korostuu jokaisen pelaajan panos. Jokaista pelaajaa tullaan varmasti käyttämään ja jokainen haluaa näyttää osaamistaan. Varmasti mahdollisuuksia tulee. Meillä on tänä vuonna se hyvä tilanne, että melkein ketä vain voi laittaa sieltä penkiltä kentälle. Pelaajia löytyy, Sadik vakuuttaa.

FC Lahti on aloittanut kauden kahdella voitolla ja tasapelillä. Keskiviikon vastustaja RoPS puolestaan keikkuu puhtaan pelin ansiosta Veikkausliigan kärjessä. Napapiiriläiset ovat voittaneet neljä otteluaan maalierolla 7-0. Sadikia RoPSin alkukauden iskukyky ei ole varsinaisesti yllättänyt.

- Sinänsä joo, mutta sinänsä ei. Heillä on uusi valmentaja (Toni Koskela) ja jokainen haluaa näyttää hänelle. Hän on tuonut omat juttunsa sinne ja näköjään ne purevat. Ei varmasti tule helppo peli, mutta meidän pitää olla siihen valmiita, Sadik kertoo.

Mikä tekee RoPSista sitten vaikean vastustajan?

- He ovat ilkeä joukkue, joka raatelee, taistelee ja haluaa voittaa pelejä. Tuskin kukaan haluaa heidät mielellään kohdata, varsinkaan tuollaisen alun jälkeen. RoPS on vaikea vastus varmasti, mutta me lähdemme hakemaan voittoa, Sadik päättää.

RoPS - FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia