AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2018

Korkeakunnas koki FC Lahden onnistuneen Ilves-pelin teemoissaan

Korkeakunnas koki FC Lahden onnistuneen Ilves-pelin teemoissaan

Toni Korkeakunnaksen luotsaama FC Lahti kaatoi lauantaina Ilveksen kotistadionillaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti puristi 2-0-kotivoiton lauantaina Ilveksestä, vaikka pelasi koko toisen jakson miehen vajaalla.

Lahden avausmaalin tehnyt Henri Anier katseli toista keltaista korttia vain pari minuuttia ennen avausjakson päättymistä.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kiitteli joukkueensa taistelutahtoa. Halutut teemat toteutuivat kentällä.

–Meidän yhtenä teemana oli tiivis ja kurinalainen puolustuspeli. Edellinen ottelu oli hurlumheitä ja vaikka se osalle saattoi olla viihdyttävää niin valmentajana se oli aika sekavaa. Itseluottamus pallon kanssa oli toinen teema. Nyt molemmat onnistuivat, Korkeakunnas kehui.

Näyttävällä tavalla vapaapotkusta Lahden 2-0-maalin laukoneen Santeri Hostikan esitys sai Korkeakunnakselta erityskiitoksen. Esitys oli varsinkin ulosajon jälkeen kiitettävällä tasolla.

–Hostikka oli maaginen yksinäisenä kärkenä. Ajatus oli, ettei (Hostikan) tarvitse puolustaa sen enempää, kaikki energia siihen. Nämä ovat juuri niitä pelaajia, joita Suomi-futis kaipaa. Esimerkiksi Jäntti pelasi niin kauan kuin jaksoi huikealla itseluottamuksella. Hostikan kanssa ollaan jo laskettu, että hän tekee noita temppuja. Voi olla, ettei enää ensi kaudella pelaa meillä, kannattaa tulla katsomaan, Korkeakunnas vihjasi.

FC Lahti on kerännyt kolmesta pelistään seitsemän pistettä.


RoPS - FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia