FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 25.4.2018

​FC Lahti hamuaa sarjajohtajan päänahkaa: "RoPS tutkittu tarkkaan"

​FC Lahti hamuaa sarjajohtajan päänahkaa: "RoPS tutkittu tarkkaan"

Kuva: Juha Tamminen

Keskiviikkona on FC Lahden vuoro koettaa sarjajohtaja RoPS:n voittoputken katkaisemista.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas myöntää, että RoPS:n vahvuudet on tutkittu tarkkaan. Lahti lähtee pelaamaan omaa peliään omilla vahvuuksilla. Lahden pelillinen trendi on ollut nouseva, joten Korkeakunnas uskoo trendin jatkuvan myös Rovaniemellä.

- RoPS on tutkittu tarkkaan. On ollut heidän hyvyyttään, etteivät he ole päästäneet maalia. Siellä on omat vahvuudet. Tiedämme, missä he pitävät palloa ja tiedämme ne paikat, missä me haluamme riistää sen. Meidän pitää olla maltillisia ja kärsivällisiä puolustettaessa. Lähdemme pelaamaan omilla vahvuuksillamme ja yksinkertaisilla lääkkeillä RoPS on kaadettavissa, Korkeakunnas kertoo.

Lahden edellinen voitto Rovaniemen Palloseurasta on vuodelta 2015. Onnistuuko Lahti katkaisemaan vihdoin voitottoman putkensa Veikkausliigan kärkikamppailussa vai pystyykö RoPS pitämään maalinsa yhä koskemattomana?


RoPS - FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia