AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2018

Vuorinen manasi: ”Avasimme mahdollisuuksia niihin liian helposti”

Vuorinen manasi: ”Avasimme mahdollisuuksia niihin liian helposti”

Kuva: Juha Tamminen

VPS joutui tyytymään tiukan taistelun jälkeen 0-1-tappioon RoPS:ia vastaan lauantain liigakierroksella.

RoPS iski ottelun ainokaisen 24. minuutilla. Lassi Lappalainen sai pelivälineen Lucas Lingmanilta ja laukoi sen vasemmalta kimmokkeen kautta takayläkulmaan. Vaasalaisten päävalmentaja Petri Vuorinen totesi omiensa pelanneen ensimmäisen puoliajan kehnosti.

– Onnittelut RoPS:lle voitosta. Eka jakso oli heiltä hyvä. Tilanteet tulivat sieltä, mistä odotimmekin niiden tulevan. RoPS rakensi laidalle hienosti 3 vastaan 2 -tilanteita, mutta me avasimme mahdollisuuksia niihin liian helposti, Vuorinen ruoti.

– RoPS:n maalin jälkeen pääsimme mukaan ja saimme jokusen puolittaisen tilanteen erikoistilanteista. Pelaajille on annettava kredittiä siitä, miten tulimme toiselle jaksolle ja millainen yritys oli päällä. Saimme erilaisten pelaajatyyppien kautta uhkaa boksiin. Maalia on vaikea välillä tehdä, kun toinen ottaa matalalta, mutta kun saa yrittää pitkään, niin se yleensä tulee sieltä. Tänään ei tullut.

Vaasalaismedia kysyi molempien valmentajien mielipidettä 73. minuutilla Ibrahima Gueyen iskemään tasoitusosumaan, jonka tuomaristo kuitenkin hylkäsi käsivirheenä.

– En ole nähnyt uusintaa tilanteesta. Meidän pelaajamme olivat vahvasti sitä mieltä, että se oli käsi ja uskon heitä, mutta kuten sanoin, en ole nähnyt tilannetta videolta, RoPS:n käskyttäjä Toni Koskela sanoi.

– En ole nähnyt tilannetta. Meidän pelaajat puolestaan sanoivat, että se oli vastustajan käsi. Näitä tulee peleissä silloin tällöin. Päätös on nyt tehty ja toki jos se on väärä, niin se on melko arvokas päätös. Enää ei kuitenkaan voida vaikuttaa tulokseen, Vuorinen puolestaan totesi.


IFK Mariehamn - VPS sunnuntaina 22.4. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia