AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2018

​Kuopion Palloseura ja Ropo Capital yhteistyöhön

​Kuopion Palloseura ja Ropo Capital yhteistyöhön

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura on pyrkinyt laajentamaan yhteistyötään etenkin paikallisten yritysten kanssa, jonka myötä KuPS on päässyt yhteistyösopimukseen kuopiolaisen Ropo Capitalin kanssa.

Kuopion Palloseura ja Ropo Capital pääsivät yhteistyöhön helposti, sillä yritykset jakavat paljon yhteisiä arvoja ja etenkin kuopiolaisuus on molemmille tärkeä aspekti. Molemmat yritykset painottavat halua menestyä ja kehittyä, tuoreen yhteistyösopimuksen myötä molemmat pääsevät lähemmäksi omia tavoitteitaan.

- Kuopion Palloseura tunnetaan vahvasta joukkuepelistään, joka on myös meille ropolaisille tärkeä kasvun edellytys. Meidän tavoitteenamme on haastaa ja kehittää markkinaa ja se onnistuu ainoastaan niin, että meidän osaajien yhteispeli toimii saumattomasti, Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa toteaa.

- KuPS:n tapaan Roponkin juuret ovat Pohjois-Savossa ja pelikenttänä koko Suomi. Menestyksen nälkä on kuitenkin kova ja vain kasvaa Kuopiossa; sekä KuPS että Ropo ovat asettaneet tähtäimensä Suomea edemmäksi. KuPS pääsee pelaamaan ensi kesänä europelejä, mikä on mahtava juttu. Myös Ropo tavoittelee kansainvälistä menestystä – suunnitelmat Suomen rajojen ulkopuolelle laajentumisesta ovat hahmottumassa, Aurasmaa tiivistää.

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa.


Ilves - KuPS sunnuntaina 15.4. kello 15.00 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia