AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2018

VPS haki Ruotsista "motivaatiota ja kiukkua" Veikkausliigaan

VPS haki Ruotsista "motivaatiota ja kiukkua" Veikkausliigaan

Petri Vuorinen näkee merkkejä paremmasta. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS vietti viikonlopun Ruotsissa ja pelasi lauantaina GIF Sundsvallia vastaan kärsien 0-2-tappion.

VPS matkusti perjantaina Uumajaan ja harjoitteli kertaalleen siellä. Lauantaina joukkue reissasi Sundsvalliin pelaamaan ja tuli yöksi takaisin Uumajaan. Uumajasta joukkue palasi tänään Vaasaan.

– Nämä ovat raskaita, mutta antoisia reissuja. Toisaalta matkustetaan paljon, mutta toisaalta päästään mittaamaan tasoamme kovia joukkueita vastaan. Sundsvall voitti tämän pelin ansaitusti.

– Se, että on pelattu kovia pelejä koko maaliskuu valmistaa meitä liigaan. Tietenkään näitä ei ole tarkoitus lähteä häviämään, mutta saamme tappiollisistakin tuloksista motivaatiota ja kiukkua liigaa varten. Tiedämme, että pystymme parempaan, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Sundsvall-ottelussa näkyi monilta osin parempaa tekemistä kuin HJK:ta vastaan. Etenkin pallollisessa pelissä petrattiin.

– Pallollisesti otimme askelia eteenpäin. Saimme myös onnistumisia uusille pelaajille, mikä oli hieno nähdä.

Tästä jatketaan nyt kohti pääsiäistä ja Jaro-peliä ja pian jo kohti Veikkausliigaa.

– Maanantaina ja tiistaina testataan vähän pelaajia ja käydään läpi Sundsvall-peliä. Sen jälkeen treenataan tärkeitä asioita ja pelataan Jaro-peli viikon kohokohtana. Pääsiäisenä pidämme parin päivän tauon ja otamme hiukan happea ennenkö alamme keskittymään täysillä Veikkausliigan avauspeliin FC Interiä vastaan.

Lisää uutisia