FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 7.2.2018

FC Inter sopimukseen Abdoulie Mansallyn kanssa

FC Inter sopimukseen Abdoulie Mansallyn kanssa

Abdoulie Mansally siirtyy Kemistä Turkuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella PS Kemiä Veikkausliigassa edustanut vasen laitapuolustaja Abdoulie Mansally siirtyy FC Interiin. Gambian maajoukkueessa 16 ottelua pelanneen Mansallyn sopimus Interiin on seuran verkkosivujen mukaan yhden kauden mittainen.

Viime kuussa 29 vuotta täyttänyt Mansally on pelannut liki koko aikuisikänsä Pohjois-Amerikan MLS-liigassa. Yhdysvaltalaisten New England Revolutionin, Real Salt Laken ja Houston Dynamon riveissä pelejä on kertynyt lähes 150 kappaletta. Mansallylla on nykyisin myös Yhdysvaltain kansalaisuus.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccaretan mukaan Mansally oli hänen alkuperäinen toiveensa vasemmalle laidalle.

- "Kenny" on palapelimme viimeinen puuttuva palanen. Olen todella tyytyväinen saadessani hänet tänne, sillä hän oli listallani ykkösenä pelipaikalleen jo viime kauden päättyessä. Hän on voimakas pelaaja, joka pystyy tekemään töitä puolustus- ja hyökkäyssuuntaan samalla tehokkuudella. Hän teki minuun vaikutuksen viime kauden liigassa tekemällä laitapuolustajan paikalta kuusi maalia, Piccareta kuvailee Mansallyä Interin sivuilla.

Lisää uutisia