AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 28.1.2018

Karjalainen palaa tuttuun ympäristöön sunnuntaina

Karjalainen palaa tuttuun ympäristöön sunnuntaina

Rasmus karjalainen pelasi vielä viime kaudella PS Kemin riveissä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n laitahyökkääjä Rasmus Karjalainen pääsee sunnuntaina pelaamaan tuttuun paikkaan kohdaten tutun vastustajajoukkueen.

Karjalainen pelasi erinomaisen sarjakauden 2017 PS Kemin riveissä ja siirtyi täksi kaudeksi Kuopion Palloseuraan. Nyt seurat kohtaavat sunnuntaisessa Suomen Cupin ottelussa ja Rasmus matkustaa Kemiin vierasjoukkueen uutena pelaajana.

- Mukavalta tuntuu lähteä pelaamaan Kemiin. Siellä on joukkue vaihtunut paljon, silti joukkueen taustat ja pelaajat ovat suurimmaksi osaksi tuttuja ja yleisö myös. Junkohallissa on luvassa perinteistä hallitaistelua. Kovaa tullaan varmasti ja kova peli on edessä. Ei ole helppoa ottelua luvassa, Karjalainen toteaa.

Rasmus pääsi pelaamaan puoli tuntia viime viikkoisessa MuSa-ottelussa. Kuopio-hallissa pelattu tämän vuoden ensimmäinen kotiottelu oli laitahyökkääjälle hieno kokemus. Rasmus Karjalainen nautti pelaamisesta Kuopio-hallin suuren yleisöjoukon edessä.

- Pelissä oli älyttömän hyvä ja loistava tunnelma. Nautin tosi paljon pelaamisesta uuden kotiyleisön edessä. Ihan hyvin oma osuus meni, maalin olisi siinä tietysti voinut tehdä. Ihan tyytyväinen olen omaan peliini, tärkeätä on se että voitettiin ja tosi mukava oli pelata puoli tuntia. Pyrin tuomaan jotain erilaista joukkueen hyökkäyspeliin, Rasmus sanoo.

Suomen Cupin otelu PS Kemi - KuPS Junkohallissa alkaa sunnuntaina kello 15.00 ja voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia