AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2018

Honkavaara ennen PS Kemin kohtaamista: "Ottelut viikon kohokohtia"

Honkavaara ennen PS Kemin kohtaamista: "Ottelut viikon kohokohtia"

"Honsu" uskoo hyvään tulokseen Kemissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkaa tämän talven Suomen Cupin otteluitaan sunnuntaina vieraskentällä. Kemin Junkohallissa pelataan cupin A-lohkon toisen sarjakierroksen ottelu, jossa PS Kemi isännöi kuopiolaisia kello 15.00 alkaen.

Kolumbialaispuolustaja Luis Carlos Murilloa koskevat kansainväliset pelilupa-asiat ovat ratkenneet asianmukaisella tavalla ja pelaaja on nyt edustuskelpoinen kuopiolaisjoukkueen riveissä. Vasemman reunan laitapuolustaja on valmennusjohdon käytettävissä tästä eteenpäin.

Kuopiolaiset kohtaavat sunnuntaina näyttöhaluisen kemiläisjoukkueen.

- Kemi on uudistunut paljon. Joukkue on tuttu ja samalla uudenlainen. Prosessi on siellä jonkin verran vaiheessa, Kemi parantaa varmasti kevään aikana. Me keskitymme kuitenkin ensisijaisesti omaan tekemiseemme, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara muistuttaa.

Kuopiolaiset aloittivat tämän talven cupin komealla 5-2-kotivoitolla. Nyt tulee astetta kovempi liigatasoinen vastustaja eteen.

- Meidän on pelattava omalla tasollamme. Erikoistilanteiden puolustamista meidän pitää parantaa MuSa-ottelusta. Kemi lähtee eteenpäin nopeilla vastahyökkäyksillä ja on niissä vaarallinen. Meidän täytyy pitää hyvä tasapaino pelissä, siihen keskittyminen tuo hyvän tuloksen, Honkavaara tähdentää.

KuPS-joukkue harjoittelee tällä hetkellä tiiviin ohjelman mukaisesti lähestyvään liigakauteen valmistautuen. Tarkoituksena on saada kevätkehitystä aikaiseksi peli kerrallaan. Kevättalven cup-pelit ovat valmennusjohdolle erinomaisia tilaisuuksia tarkastaa, missä juuri sillä hetkellä mennään.

- Tottakai tavoitteena on oman pelin parantaminen. Me haetaan omaa peliä ja tehdään uusien pelaajien sisäänajoa. Yksi ottelu viikossa on erinomainen pelitahti tähän aikaan vuodesta. Me ehditään treenata ehjä viikko ja nämä ottelut ovat viikon kohokohtia, joissa me saamme hyvää infoa. Mikäli oma hyvä kokonaisuus saadaan toimimaan, tuo se meille hyvän tuloksen sunnuntainakin, päävalmentaja muistuttaa.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia