AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2017

Palloseurojen keskinäinen mestaruus KuPS:lle

Palloseurojen keskinäinen mestaruus KuPS:lle

Pokaalin kylkiin on kaiverrettu Palloseurojen Suomen mestarit vuodesta 1930 alkaen. (Kuva: Miska Savolainen)

Veikkausliigassa pelaavien Palloseurojen kesken on laskettu oma keskinäisiin otteluihin perustuva sarjataulukko, jossa KuPS on kauden päättyessä ykkössijalla.

Neljän Veikkausliigassa pelaavan Palloseuran eli Kuopion Palloseuran, Rovaniemen Palloseuran, Vaasan Palloseuran sekä PS (Palloseura) Kemin kesken pidetään yllä erityistä sarjataulukkoa, johon lasketaan vain Palloseurojen keskinäiset ottelut. Tämä sarjataulukko ratkaisee Palloseurojen Suomen mestaruuden. Palloseurojen keskinäisen sarjataulukon nojalla KuPS on selvittänyt tiensä Palloseurojen mestariksi kaudella 2017.

Palloseurojen kannattajat ovat nyt päättäneet juhlistaa Palloseurojen Suomen mestaruutta luovuttamalla mestarille kauden päätteeksi oman pokaalin. Pokaalin kylkiin on kaiverrettu Palloseurojen Suomen mestarit vuodesta 1930 alkaen ja sen on tarkoitus kiertää Palloseurojen mestareilla tästä eteenpäin.

Pokaali luovutetaan KuPS:lle päätöskierroksen ottelun PS Kemi – KuPS juhlallisuuksien yhteydessä.


PS Kemi – KuPS Sauvosaaren kentällä lauantaina 28.10. kello 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia