AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2017

SJK:n Lehtinen: "Aina ollut vaikeaa Ilvestä vastaan"

SJK:n Lehtinen: "Aina ollut vaikeaa Ilvestä vastaan"

Mihkel Aksalu torjui SJK:lle pisteen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK tasasi keskiviikkona pisteet Ilveksen kanssa maalittomalla tasapelillä OmaSp Stadionilla.

Ottelu oli juuri niin tasaista vääntöä kuin ennakkoon näiden joukkueiden kesken sopi odottaa. Paremmat maalintekopaikat oli kuitenkin Ilveksellä, varsinkin toisen puoliskon lopulla ja vain Mihkel Aksalu viimeisenä lukkona piti pelin maalittomana.

- Aina ollut vaikeaa Ilvestä vastaan, ennen tätä ei oltu saatu mitään. Ensimmäisellä puoliajalla syötettiin palloa paljon paremmin, siihen olemme keskittyneet. Ei saatu siirrettyä sitä kuitenkaan maalitilanteiksi, emme olleet vaarallisia, mutta se oli kuitenkin askel eteenpäin. Toisella puoliajalla olimme vartin hyviä. Sitten tuli loukkaantumisia, ja se vähän sekoitti, sanoo SJK:n valmentaja Toni Lehtinen seuransa verkkosivuilla.

- Ei oltu pallollisesti enää niin hyviä. Jouduttiin puolustamaan paljon. Aksalu teki tärkeitä torjuntoja lopussa. Jos ajatellaan viimeistä 20 minuuttia, saadaan olla tyytyväisiä pisteeseen, ja ollaan tyytyväisiä pisteeseen. Meidän tavoite on europaikka. Cup oli siihen yksi mahdollisuus. Nyt pitää hoitaa se liigassa. Ei tarvitse hirveästi motivoida yksittäisiin otteluihin pelaajia. Meroa (Joel) alkoi pyörryttää toisen puoliajan aikana, ja vaihdettiin sen takia pois. "Mehulla" (Mehmet Hetemaj) kramppasi selkä, eikä pystynyt enää pelaamaan, Lehtinen toteaa.

IFK Mariehamn-SJK sunnuntaina 1.10. kello 18.30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia