AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2017

SJK:n Malololla hyvät muistot Rovaniemeltä

SJK:n Malololla hyvät muistot Rovaniemeltä

Obed Malolo hakee jatkoa hyville esityksille. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa lauantaina Rovaniemelle RoPS:n vieraaksi ja pyrkii kohentamaan asemiaan mitalitaistelussa.

SJK:n edellisellä Rovaniemen vierailulla nähtiin komea osuma. Nuori Obed Malolo tykitti vapaapotkun ja voittomaalin lähes 30 metrin päästä RoPS-maalin alakulmaan. Malolo oli myös pelipäällä viime maanantaina VPS:aa vastaan ja antoi erittäin komean syötön Aristote Mboman voittomaaliin.

- Edellisen ottelun jälkeen on todella hyvät fiilikset lähteä taas uuteen peliin. Mutta se on taas uusi koitos, muistuttaa SJK.n keskikenttäpelaaja Malolo.

- Edellinen peli oli itseltänikin hyvä, mutta se ei vaikuta mitenkään tähän tulevaan peliin. Pitää taas pystyä osoittamaan, että pystyn pelaamaan siinä roolissa missä edellisessäkin ottelussa pelasin. Ja koko joukkueena meidän pitää pystyä jatkamaan hyviä esityksiä.

Malolo toki muistelee onnistumisiaan tyytyväisenä ja ammentaa niistä voimaa.

- Edellisessä ottelussa Rovaniemellä onnistuin vaparissa, mutta siinä vähän muurikin auttoi. Silti minulla oli silloin semmoinen tunne jo ennen vetoa, että nyt menee sisään. VPS-pelissä antamani syöttö Tottille oli semmoinen, mitä olemme aika paljon käyneet treeneissä läpi. Nyt se osui aika hyvin, arvioi Malolo omaa pelaamistaan.


RoPS – SJK lauantaina 16.9. kello 17.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia