AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2017

Vuorinen: "Ottelu ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla"

Vuorinen: "Ottelu ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla"

Petri Vuorinen ei selitellyt tappiota. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS jäi HJK:n jalkoihin perjantaina jo ensimmäisen puolituntisen aikana, eikä onnistunut kirissään.

HJK iski taululle reilussa puolessa tunnissa numerot 0-3, jotka jäivät myös ottelun lopputulokseksi.

– Ekalla jaksolla meillä oli vaikeuksia puolustamisessa. HJK pääsi vähän sieltä, mistä emme halunneet heidän pääsevän. Avasimme vähän liikaa omaa puolustamista muutaman kerran ja niistä maalipaikatkin syntyivät, kommentoi VPS-käskijä Petri Vuorinen.

VPS pääsi paremmin peliin mukaan etenkin HJK-maalivahti Thomas Dähnen punaisen kortin jälkeen, mutta tehtävä oli liian kova.

– Ottelu ratkesi jo ensimmäisellä jaksolla. Joskus voi tehdä neljä maalia, mutta HJK:ta vastaan se olisi kyllä kova saavutus. Toki meille annettiin mahdollisuus siihen tänään. Tavoite oli pelata hyvä puoliaika.

- Seuraavana on edessä paikalliskamppailu SJK:ta vastaan jo maanantaina ja tekemisemme tänään vaikuttaa tulevaan. Puoliajalla vaihdoimme formaatiota ja uskon, että se olisi auttanut, vaikka olisimme pelanneet 11 vastaan 11. Toinen jakso oli meitä ihan hyvää tekemistä. Emme saaneet maalia aikaiseksi, mutta loimme paikkoja. Sen siirrämme Seinäjoelle tästä, Vuorinen jatkoi.

Tänään rosterista oli miehiä jonkin verran poissa. Nähdäänkö vahviketta kokoonpanossa jo maanantain SJK-kamppailussa?

– Toivottavasti. Vielä ei osata varmuudella sanoa, sillä joukkueessa on ollut flunssa-aaltoa, mutta toivotaan parasta, Vuorinen kommentoi.


SJK - VPS maanantaina 11.9 kello 18.30 OmaSP Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia