vko.36 // 5.9.2017

Pikkuhuuhkajat jäi tasapeliin EM-karsinta-avauksessa

Pikkuhuuhkajat joutui tyytymään pistejakoon. (Kuva: Juha Tamminen)

U21-maajoukkueen EM-karsinnat alkoivat tiistaina 1-1-tasapelillä Färsaaaria vastaan Lahdessa pelatussa ottelussa.

Ottelu alkoi tasaisena, mutta vähitellen Suomi sai enemmän otetta pelistä. Varsinaiset maalipaikat olivat kuitenkin vähissä ja välillä Färsaaret iski terävästi vastaan. Tauolle mentiin lukemissa 0-0.

Toinen jakso ehti vanheta vain kymmenisen minuuttia, kun Suomi siirtyi johtoon. Pallo pelattiin Kaan Kairiselle rangaistusalueen rajalle ja terävä laukaus painui Färsaarten verkkoon. Johto kesti kuitenkin vain kolme minuuttia, kun Meinhard Olsen laukoi keskityksestä tasoitusmaalin.

Suomi haki lopussa johtomaalia vahvasti ja pystyikin luomaan muutaman hyvän paikan, mutta viimeistely-yritykset päätyivät ohi maalin. Näin 1-1 jäi lopputulokseksi.