FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.32 // 10.8.2017

Korkeakunnas hehkuttaa: ”Tämä on makea jengi"

Korkeakunnas hehkuttaa: ”Tämä on makea jengi"

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti voitti tiukan taiston jälkeen FC Interin 1-0. Kamppailu oli lahtelaisille jo 14 tappioitta.

Ottelun ainokaisen viimeisteli Stenio Santeri Hostikan upeasta esityöstä.

- Peli oli hieman kaksijakoinen meidän osalta. Yritimme ensimmäisellä puoliajalla prässätä ylempää, mutta vastustaja pelasi hyvin ja jouduimme juoksemaan perässä. Toisella puoliajalla teimme tarvittavat muutokset ja onnistuimme siinä täydellisesti, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kehui.

- Mikko Kuningas tuli loistavasti sisään kymppipaikalle, muutimme puolustuspeliämme ja saimme vastustajan pelin tukahdutettua. 1-0-maalin jälkeen pelasimme kypsästi. Olen tosi tyytyväinen ja iloinen, "Toke" jatkoi.

Korkeakunnas antoi tunnustusta joukkueelle monipuolisesti, mutta nosti myös muutaman nimen esiin.

- Hertsi oli tänään eläin kentällä ja Santeri Hostikan yksilösuoritus toi maalin. Erityismaininta Sadatille, joka on taistellut vammojen kanssa. Hän toi kentälle uhkan ja olisimme voineet lisätä johtoa. Tämä on makea jengi. Pitää nauttia tästä matkasta.


VPS-FC Lahti maanantaina 14.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.