AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.32 // 10.8.2017

​HIFK:n Forssell omisti maalinsa usealle taholle

​HIFK:n Forssell omisti maalinsa usealle taholle

Mikael Forssell ampui HIFK:lle maalin keskiviikkona. Osuma oli "Miklulle" kauden kuudes Veikkausliigassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Mikael Forssell oli HIFK:n sankari keskiviikkoiltana. Kokenut hyökkääjä teki HIFK:n voittomaalin 2-1-voitossa Helsingissä vierailleesta VPS:sta.

Kärkimiehen maali syntyi pelin toisella jaksolla Jukka Halmeen ammuttua aiemmin HIFK:n tasoihin upealla laukauksella. Forssell sai pallon ilmassa maalille HIFK:n kapteenin Mika Väyrysen toimesta ja puski pelivälineen ylös ohi VPS:n maalivahdin Marko Meeritsin.

Forssell omisti voittomaalinsa hääpäivän kunniaksi vaimolleen, syntymäpäiväänsä viettäneelle 1-vuotiaalle pojalleen sekä Suomen Palloliiton puheenjohtajalle Pertti Alajalle, joka taistelee tällä hetkellä vaikean sairauden kanssa.

– VPS on todella organisoitu joukkue, joka pelaa mielestäni parasta futista tällä hetkellä koko Veikkausliigassa. Tiesimme, että VPS tulee pelityylinsä mukaan hallitsemaan peliä. Meillä oli kuitenkin selkeä pelisuunnitelma, jolla ansaitsimme voiton. Siitä isoin kiitos kuuluu tietysti joukkuetovereille, mutta myös meidän valmennusryhmälle. Tämä voitto antaa meille aivan käsittämättömän määrän lisäenergiaa, Forssell kertoi.

Maali oli Forssellille kauden kuudes. Hän on HIFK:n paras maalintekijä kuluvalla kaudella.


Ilves – HIFK maanantaina 14.8. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia