AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 9.8.2017

​Muurinen: "Erinomainen suoritus koko joukkueelta"

​Muurinen: "Erinomainen suoritus koko joukkueelta"

Antti Muurisen valmentama HIFK otti keskiviikkona kauden kolmannen voittonsa kaatamalla VPS:n kotonaan 2-1. (Kuva: Juha Tamminen)

Antti Muurinen oli tyytyväinen mies hänen valmentamansa HIFK:n kukistettua Veikkausliigan sarjataulukossa toisena olevan VPS:n keskiviikkona 2-1 (0-1).

Muurinen myönsi, että "Vepsusta" otettu voitto oli iso päänahka. HIFK:n kuuden ottelun voitoton putki tuli päätökseen upealla tavalla. HIFK:n kopissa oli ottelun jälkeen iloisia ja vapautuneita ihmisiä.

– Nyt heti ottelun jälkeen on tunne, että saimme ison päänahan. VPS on todella laadukas joukkue. Välillä Jerry Voutilaisen ja Steven Morrisseyn pitäminen oli tosi vaikeata. Pelisuunnitelmamme kuitenkin toimi varsinkin loppua kohti. Pystyimme ajoittain prässäämään tiukemmin ja ahtaammin. Tunnin kohdalla ottelu sai jotenkin erilaisen käänteen, kun aloimme hallitsemaan. 2-1 maalin jälkeen meillä oli vielä 2-3 erinomaista maalipaikkaa, Muurinen kertoi.

– Tämä oli erinomainen suoritus koko joukkueelta. Ei voi varmasti korostaa, kuinka tärkeät pisteet nämä oli meille. Kopissa on tällä hetkellä todella tyytyväisen oloisia pelaajia. Tästä on hyvä jatkaa kohti Ilves-ottelua.


Ilves – HIFK maanantaina 14.8. kello 18.30 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia