AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2017

RoPS-kapteeni ​Okkonen: "Pienestä oli kiinni tänään"

RoPS-kapteeni ​Okkonen: "Pienestä oli kiinni tänään"

Suke pettyi lopputulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuran kapteeni Antti Okkonen harmitteli lauantaisen KuPS-ottelun lopputulosta.

RoPS pelasi Kuopiossa kelpo ensi jakson mutta romahti Okkosen mielestä toisella puolikkaalla ajautuen selkeään 3-0-tappioon.

- Me pelasimme kaksi hyvin erilaista puoliaikaa. Ensi jaksolla me vastattiin hyvin KuPS:n vahvuuksiin ja luotiin tilanteita. Siihen pitää olla tyytyväinen. Toisella jaksolla peli hajosi pahasti käsiin. 1-0:n jälkeen päät painuivat alas emmekä me enää tehneet asioita kuten oli sovittu, kapteeni harmitteli.

Osansa lopputulokseen oli toki myös kotijoukkueella, kuten "Suke" auliisti myönsi.

- 2-0- ja 3-0-maalit KuPS teki hyvin. Se oli laadukasta touhua. KuPS tuli hyvin, alkoi voittaa kaksinkamppailuja ja me jäätiin jalkoihin. 1-0-maalissa vartija ei muistanut ottaa Saxmania. Pienet asiat ratkaisivat, Okkonen totesi.

- Me pelattiin huono toinen jakso. Virheitä tulee niin nuorille kuin kokeneillekin pelaajille, sellaista se on. Pienestä kiinni oli tänään. Jos me pääsemme pelissä 0-1-johtoasemaan, niin 90-prosenttisesti me voitamme pelin. Meillä on ollut hyvää tekemistä ja me olemme hallinneet pelejä. Pallonhallinta ei vaan tuo pisteitä, jos sitä ei saa hyödynnettyä maaleiksi, Okkonen muistutti.


RoPS – IFK Mariehamn torstaina 10.8. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia