AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 5.8.2017

Malinen: "Pienet asiat ratkaisivat"

Malinen: "Pienet asiat ratkaisivat"

Juha löysi hyvääkin RoPS:n pelistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura ei onnistunut kääntämään omaa kurssiaan lauantaina Kuopiossa.

Kotijoukkue KuPS oli toisella puoliajalla vahvempi aiheuttaen Juha Malisen joukkueelle selvän 3-0-tappion.

RoPS pelasi Savon Sanomat Areenalla vahvasti prässäten aggressiivisesti. Hyvää pelaamista ei nytkään palkittu kolmella pinnalla ja kotimatkalle oli lähdettävä pettynein mielin.

- Ensi jaksolla me pelasimme hyvää jalkapalloa. Me olimme aktiivisia niin ylhäällä kuin alhaalla. Toisella jaksolla Lassi Lappalainen lähti pois. Hän pelasi tänään ison pelin vasemmalla laidalla, emmekä me löytäneet sopivaa jatkajaa siihen, päävalmentaja Juha Malinen harmitteli.

- Intensiteetiltään tämä oli vahva hyvä suomalainen jalkapallo-ottelu ensi jaksolla. Pienet asiat ratkaisivat. Ensimmäisen maalin merkitys on iso näin intensiivisessä pelissä. 1-0-maalilla oli myös iso merkitys ja se saattoi vaikuttaa, valmentaja arveli.

Malinen näki oman joukkueensa esityksessä hyviä merkkejä jatkoa ajatellen.

- Charles Trafford sopeutuu mihin pelipaikkaan tahansa ja alkaa johtaa peliä. Meidän tavoitteenamme on pelata hyvä kokonainen peli jossa saadaan myös hyvä lopputulos. Neljässä viime pelissä on ollut hyviä merkkejä nähtävissä, valmentaja sanoi ja muistutti ison muutosprosessin olevan joukkueessa menossa.


RoPS – IFK Mariehamn torstaina 10.8. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia