AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 31.7.2017

Honkavaara: "Tämä pitää nollata ja parantaa lauantaina"

Honkavaara: "Tämä pitää nollata ja parantaa lauantaina"

"Honsu" näki parantamisen varaa. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ei vieläkään onnistunut voittamaan SJK:ta Veikkausliigassa, vaan taipui maanantai-iltana 0-1-tappioon.

KuPS matkusti Seinäjoelle vahvalla pelaajaryhmällä. Hyökkääjien Gbolahan Salamin ja Solomon Duahin pelikiellot olivat päättyneet ja kaksikko pääsi myös pelaamaan SJK-ottelussa. Kaivattuja onnistumisia ei kuitenkaan saatu ja ensimmäinen liigavoitto SJK:sta jäi edelleen saavuttamatta.

- Oli meiltä vähän heikohko peli. Ekalla jaksolla emme saaneet omaa peliä rullaamaan toivotusti. Aika ajoin me pelasimme hyvin ja Ilmari Niskasella oli siinä hyvä vetopaikka päin Aksalua. Turhia pallonmenetyksiä tuli paljon ja SJK sai muutaman paikan.

- Toiselle jaksolle oli tarkoitus parantaa ja parannettiinkin, oikeastaan vasta maalin jälkeen me alettiin pelaamaan kuten piti, päävalmentaja Jani Honkavaara arvioi ottelun pelitapahtumia.

Honkavaaran mukaan Seinäjoelta ammennetaan kuitenkin oppia seuraavaa haastetta varten.

- Nyt tämä pitää nollata ja parantaa lauantaina. Pallollinen pelaaminen ei ollut ensi jaksolla niin hyvää kuin toivoin. Vähän turhan pitkään me pidimme palloa joissain tilanteissa. Niistä muutamista paikoista mitä me pelissä saadaan, ne pitäisi saada paremmin toteutettua. Puolustuspelaaminen oli aika ajoin todella hyvää ja välillä vähän heikompaa, valmentaja totesi.


KuPS – RoPS lauantaina 5.8. kello 17.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia