AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2017

Jani Honkavaara oli tyytyväinen näkemäänsä

Jani Honkavaara oli tyytyväinen näkemäänsä

Jani Honkavaara iloitsi kolmesta pisteestä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS kukisti lauantaina PS Kemin Kuopion Savon Sanomat Areenalla 3-0. KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen näkemäänsä.

- Voitto oli tavoite. Toisena tavoitteena meillä oli pelata nollapeli ja siinä onnistuttiin. Ensi jakso oli näytöstä, toisen jakson alku oli vähän heikompi. Me pelasimme enemmän pitkiä hyökkäyksiä ja saimme sitä kautta hyviä tilanteita. Hyvää on sekin että laukaisutilasto näkyi myös taululla. Pakko olla tyytyväinen, päävalmentaja iloitsee KuPS:n sivuilla.

Honkavaara oli tyytyväinen myös siihen, että viikon harjoituksissa vallinnut positiivinen virinä siirtyi myös pelikentälle.

- Meillä oli viikolla hyvä treeni ja vahva kenraali. Sen oli pakko näkyä pelissä ja me olimme vahvoja ja suoritimme hyvin. Puolustaja Jiri Nissinen pelasi hyvällä tasolla taas. Hyökkääjien Saku Savolaisen ja Ats Purjeen hyvät kemiat näkyivät kentällä, homma toimi ja oli kiva katsoa sitä, Honkavaara kiittelee.

Honkavaaran mukaan KuPS:n taktiikkana oli päästä PS Kemin linjan etupuolelle.

- Keskityksistä tulivat maalit, pelissä on paljon hyvää, hiomista on vielä. Meillä on eteenpäin menevä vauhdikas joukkue ja me luomme paljon tilanteita. Voittoputkia pitäisi tietysti pystyä ottamaan, tästä on hyvä jatkaa. Vielä on parannettavaa, hyvä näin, Honkavaara sanoo.

Seuraavaksi KuPS kohtaa Honkavaaran vanhan seuran HIFK:n.

- Hirveästi meidän ei tarvitse muutella HIFK-peliin. Puolustaja Johannes Kytiläkin tulee ensi viikolla mukaan. Tästä on hyvä jatkaa. Muutaman päivän mittainen ansaittu breikki pidetään nyt, valmentaja kertoo.

HIFK-KuPS maanantaina 17.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia