AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 9.7.2017

KuPS:n Mäkelä: "Päätavoite täyttyi, voitto otettiin"

KuPS:n Mäkelä: "Päätavoite täyttyi, voitto otettiin"

Joni Mäkelä iski KuPS:n avausmaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Joni Mäkelä viitoitti lauantaina KuPS:n tien komeaan 3-0-voittoon PS Kemistä.

Kuopiolaiset ratkaisivat voiton jo ensimmäisen 45-minuuttisen aikana iskemällä kolme komeaa maalia. Keskikenttäpelaaja Mäkelä, hyökkääjä Ats Purje ja keskikenttäpelaaja Riben Gabriel onnistuivat viimeistelyssä. KuPS pelasi kauttaaltaan erittäin hyvän ottelun ja vaisu vastustaja jäi tyystin vaille mahdollisuuksia.

- 1-0-maalissa pallo tuli vasemmalta laiturilta maalin eteen ja Ville Saxman pääsi ampumaan. Maalivahti otti vedon kiinni ja irtopallo tuli sopivasti omalle kohdalle. Pääsin siitä laukomaan, maalintekijä Mäkelä kuvailee illan avausosumaa.

- 3-0-maali tuli vaparista. Se oli harjoiteltu kuvio. Pallo tuli taka-alueelle, hyvä pukkaus ja pallo maalissa, Mäkelä kuvaili illan kolmatta osumaa.

Mäkelä pelasi lauantaina erinomaisin ottein nousten kotijoukkueen ykköspelaajaksi.

- Meidän päätavoitteemme täyttyi. Voitto otettiin. Ehkä 90-minuuttinen ei ehkä ihan täyttynyt aluksi. Kolme maalia kuitenkin saatiin ja lisäänkin oli mahdollisuuksia, pelaaja muistutti.


HIFK-KuPS maanantaina 17.7. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia