AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 5.7.2017

Roca uskoo vankasti SJK:n jatkomahdollisuuksiin

Roca uskoo vankasti SJK:n jatkomahdollisuuksiin

Manuel Roca haluaa nähdä SJK:ltaa omaa peliä. (Kuva: Juha Tamminen)

Torstaina ratkaistaan OmaSp Stadionilla paikka Eurooppa-liigan toisella karsintakierroksella, kun SJK isännöi KR Reykjavikia.

Torstain ottelusta tulee avausosan 0-0-tuloksen myötä taatusti kova kamppailu jatkopaikasta ja SJK tarvitsee koko kotiyleisönsä tuekseen, jotta voitto on mahdollista. Otteluun onkin mennyt jo nyt lähes 4000 ennakkolippua ja näyttää että tukea on siten luvassa.

- Ensimmäinen ottelu oli kova, mutta me taistelimme hyvin. Emme pystyneet siellä kuitenkaan kontrolloimaan palloa ja kenttää samaan tapaan kuin haluaisimme. Siihen oli monia syitä, kentän kunto, tuulinen päivä sekä kova vastustaja joka pelasi hyvin omilla vahvuuksillaan.

- Meidän täytyy nyt kotona keskittyä vielä entistä paremmin peliin myös. Mutta uskon että siitä tulee hyvä ottelu jos pelaamme täällä kuten olemme tottuneet pelaamaan ja kuten pelasimme edellisessä kotiottelussa, sanoo SJK:n päävalmentaja Manuel Roca.

Roca painottaa, että kotiedusta pitää torstaina todella ottaa irti kaikki.

- Edellisessä ottelussa meidän täytyi sopeutua heidän olosuhteisiinsa, heidän kenttään ja heidän suoraviivaiseen pelitapaan pitkine palloineen. Onkin todella tärkeää että täällä luotamme omiin vahvuuksiimme, meidän pelitapaamme ja silloin heidän täytyy sopeutua niihin täällä.

- Meidän pitää vain muistaa keskittyminen ja luottaa omaan tapaamme, korostaa Roca.

SJK – KR Reykjavik (Islanti)

1. osaottelu: 0–0

OmaSp Stadion, klo 19.00

Tästä ottelun ennakkolipunmyyntiin

Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa

Lisää uutisia